April 8, 2017

STOCKHOLM

Stockholm

south on a thursdayGröna Lund

Stockholm i mitt hjärta.
Det finns inga ord för det fruktansvärda som skedde igår. Jag är oerhört tacksam över att min familj, vänner och gamla kollegor på H&M som jag lyckats höra ifrån mår bra, samt deras anhöriga. Jag vet inte riktigt var jag ska börja, men att attacken skedde precis där jag arbetade med världens bästa vänner och företag, vilket gör så förbaskat ont. Den lyckliga bilden nedanför är när vi är på väg på firmafest med H&M. Det är så här jag vill minnas det. Att man även är uppvuxen i Stockholm gör att jag faktiskt tror att jag kan varenda centimeter i denna lilla korsningen Drottninggatan/Mäster Samuelsgatan, vilket gör att jag kan visualisera hela skiten vilket så klart inte gör saken något bättre. Jag blir mörkrädd och förbaskad förbannad. Ingen ska få göra så här mot oss, någonsin. Det här är helt enkelt inte oss.

Mina tankar går till er fina alla och Mitt fagra Stockholm.

<3


All my thoughts to my dear dear Stockholm with friends and family. The attack happened outside the H&M office, where I use to work for  two years. Born and raised in Stockholm, this horrible news is just simply surreal and intangible. The happy photo below is literally taken 4 years ago when we’re off to a H&M company party on that street. This is the good memories I like to keep. What happened yesterday is simply not us.

All my love to my wonderful ones and my dear Stockholm.

Summer Party 13

Mäster Samulsgatan/Drottninggatan with my H&M crew
summer nights.summer nights.

SkeppsholmenStockholm Fashion Week SS15

Birger Jarlsgatan

Carro + Gabbe Wedding Öland 2015

my babes
thursday wine

Humlegården

Stockholm October 2015

DjurgårdenGuldknappen 2015

Grand Hotel party with my fashionistasa summer night.

view from the castleRL 1

Mäster Samulsgatan/Drottninggatan

south on a thursday

Vitabergsparken

Stockholm August 2015

RicheEaster in Stockholm 2015TeatergrillenStockholm Fashion Week SS2014

Berzelii ParkYESTERDAY

SlussenSPRING

Sergelstorgsunday painting

a summer night in Stockholm
Stockholm Fashion Week SS15Stockholm Fashion Week SS15

Nybrokajen x 2Linda 30 Miami Vice PartyDjurgården
Stockholm May 2014
Hagaparken2010

New Year’s Eve by Slussen

NathalieWillebrand @ Instagram