January 16, 2017

NEW YEAR’S EVE

Uncategorized

Costa Rica Dec 16

WE had bought a bottle of champagne and we were prepared to celebrate New Year’s Eve on plane. When we arrived at the airport we found out that the flight was 5 hours late. So what did we do? Well, we drove into San José and went for dinner at the most amazing Argentine restaurant La Esquina de Buenos Aires. We had the best Margaritas I ever had in my life. Then about 1 am we board the plane and welcome 2017. A pretty different New Year, but we why not? I hope you were at some amazing soirée in a stunning outfit!

xNW


VI hade köpt en flaska skumpa och vi var redo att fira nyårsafton på flyget. När vi anlände på flygplatsen fick vi reda på att flyget var mer än fem timmar försenat. Så vad gjorde vi? Vi drog in till San José för att hitta den mysigaste argentinska resturang någonsin, La Esquina de Buenos Airesmed typ världens bästa margaritas. Runt ettsnåret var det tillslut dags att boarda och välkomna 2017. Ett rätt annorlunda nyår, men varför inte? Jag hoppas att du var på en magisk fest i en het blåsa!

Costa Rica Dec 16

NathalieWillebrand @ Instagram