January 10, 2017

COSTA RICA DAY 4

Corsica GuideCosta Rica

Costa Rica Dec 16

STARTED out by the pool with a cold pressed papaya juice and my Elle magazine. Around 10am we took of with the Jeep to go surfing at playa Santa Teresa. If you like a place, why not go back? We stayed all day long as the waves vary, normally are good in the mornings and in the afternoon to the sunset. Magic to surf on purple waves!

xNW


BÖRJADE dagen slappt framför poolen en kallpressad papaya-juice och en Elle-tidining. Runt tiotiden tog vi Jeepen till playa Santa Teresa för att surfa. Om du tycker om ett ställe, varför inte åka tillbaka? Här stannade vi hela dagen lång. Vågorna tenderar att variera, vanligtvis bra på morgonen och eftermiddagen till solnedgången. Smått magiskt att surfa på lila vågor!

Costa Rica Dec 16

touch me, touch me
Costa Rica Dec 16

trying out a Lolita look in my scarf
Costa Rica Dec 16
Tropico Latino, yes please
Costa Rica Dec 16Costa Rica Dec 16

back at my hotspot

Costa Rica Dec 16

with this view

Costa Rica Dec 16Costa Rica Dec 16

loving the hammock hangout

Costa Rica Dec 16

and my favorite Fishbar

NathalieWillebrand @ Instagram