January 9, 2017

COSTA RICA DAY 3

Corsica GuideCosta Rica

Costa Rica Dec 16

DAYS are starting to melt together.. and if I remember correctly I kicked off the day with yoga in front of the North Pacific Ocean. Such a pinch me moment. After the meditation, we took a boat out to see the Isla de Tortuga. Here we stayed there all day long being lazy on the beach.

xNW


Dagarna börjar att smälta ihop… Om jag kommer ihåg korrekt började jag dagen med yoga framför Still havet. Helt galet härlig upplevelse och så vackert att du får lust att nypa dig själv i armen. Efter mediation för kropp och själv var det dags att ta en båt ut till. Här stannade vi hela dagen på stranden och bara lata oss i solen.

Costa Rica Dec 16yoga with a view
Costa Rica Dec 16pinch me smile

Costa Rica Dec 16

off we go
Costa Rica Dec 16hello beachCosta Rica Dec 16Costa Rica Dec 16

hiding under the palmsCosta Rica Dec 16

we tried go under but the arc was too small

NathalieWillebrand @ Instagram