December 20, 2016

SECRET SANTA COCKTAIL

Paris

SECRET SANTA DEC 16

THIS weekend it was time for “Secret Santa” to knock on our door. Brian and I felt festive so we spontaneously invited for a “Christmas Glögg”. The concept was easy – bring a Christmas gift and secret friend and let’s have fun! Let the photos speak for themselves…

SECRET SANTA DEC 16My favorite sisters Xaviere & Victoire (+ Léonie)SECRET SANTA DEC 16foxy Katta & EduSECRET SANTA DEC 16
me & Xaviere in the evening’s best outfitSECRET SANTA DEC 16Romain & BrianSECRET SANTA DEC 16Nicolas & Fred SECRET SANTA DEC 16SECRET SANTA DEC 16something is clearly cracking us upSECRET SANTA DEC 16 sisters Victoire & Léonie with Katta
SECRET SANTA DEC 16Linnea cutieSECRET SANTA DEC 16SECRET SANTA DEC 16let’s danceSECRET SANTA DEC 16Maria & Fred-heySECRET SANTA DEC 16Brian is the margarita master

SECRET SANTA DEC 16Ida & Mikael
SECRET SANTA DEC 16SECRET SANTA DEC 16Christmas cheeeeeseSECRET SANTA DEC 16SECRET SANTA DEC 16SECRET SANTA DEC 16the end


I helgen var det dags för Secret Santa att knacka på dörren. Brian och jag kände oss lite festliga så vi bjöd spontant in till en julglögg hos oss. Konceptet var busenkelt – ta med en julklapp och hemlig vän, och låt oss festa ihop. Jag låter fotona tala för sig själva…

xNW

NathalieWillebrand @ Instagram