December 20, 2016

NEW BLOG

Outfits, ParisPFW

Paris Fashion Week SS15
BYE bye Freshnet! It’s about time to take the next step and go independent after 5 years with Fashion Networks. It’s been a fantastic trip in between Stockholm, London and Paris and NYC.  From now on you will find me on nathaliewillebrand.com in English AND Swedish (!!). I’m very excited about this step, so please come with me and explore the world together. Also for your info, I’m still working on the design so it’s not 100 yet, but I felt it was better to launch it and improve it together!


Hej-då Freshnet! Det är på tiden att jag tar nästa steg och skaffar min egna blogg efter 5 år med Fashion Networks. Det varit en härlig trip mellan magiska städer och modeupplevelse i Stockholm, London, Paris och NYC. Från och med NU kan ni hitta mig på både på engelska och svenska (!!). Jag är superglad över det här steget så snälla snälla kom med mig och följ med på nya äventyr. Och för er info, designen är inte 100 än, men jag kände att det var lika så bra att lansera bloggen så kan vi förbättra den ihop!! Kom så kör vi!!

xNW

ph Styleograph, Paris 2014

NathalieWillebrand @ Instagram