December 23, 2016

CHRISTMAS LIST

Fashion, OutfitsParis

XMAS LIST 2016

XMAS is around the corner and I just checked out from the office! YE HAWW! Going back home now to pack up for Costa Rica for my second time in life – gosh I’ve missed you fab country. On my wish list there is (besides mucho sun) not so unsurprisingly a few swimsuits but also cosy things for the winter when I come back:

 

Sporty swimsuit in grey jersey from MOSCHINO

Chic swimsuit in nude ripstop with raw scallop edges from MARYSIA

Cosy knitwear and scarf from ACNE STUDIOS

New scooter helmet from HEDON

Warm natural shearling shoes from FENDI

 


JULEN står för dörren och har precis slängt in handduken. Jiiihaaa! På väg hem för att packa ihop min resväska för imorgon bär det nämligen av till Costa Rica för min andra gång i livet (verkligen saknat det fantastiska landet). Förutom massor med sol önskar jag mig inte så otippat en hel del baddräkter och mysiga varma lena saker för vintern vi möts av i januari när jag är tillbaka!

xNW

NathalieWillebrand @ Instagram