April 1, 2011

JAKES

Jamaica

jamaica

JAG visst glömt att berätta mer om var vi bodde. Stället heter Jakes hotel och är lite av en dröm. Öar av små hus i de mest intensiva färger du kan tänka dig som peelats av solens strålar och heta Afrika-vindar. Perfekt vatten och underbar mat – veckan innan bodde ägaren av Balthazaar , bara en sån sak!! Mmm… Förutom allt det vackra och chilla kan ju ingen av oss sluta tänkta på en liten utgång.  HAHA! Kanske den skummaste någonsin… 63 procentig rom,  endast skräckinjagande killar med bilar som gastar ut reggae …  Yoo man!

a map over lovely Jakes

jamaica

Megjamaicajamaica

moijamaica

cheers!jamaica

up in some villa fest

jamaicajamaica

fashionistas

Translation: African winds, adorable water, lovely food and just such thing as the owner of Balthazar stayed here the week before, pretty much tells it all. But besides Treasure Beach there’s alway time for night out. I’m just telling you – prepare yourself for something else! Imagine a villa fest with ONLY guys,  reggae bouncing out from the cars and 63 % rum… We left pretty early and found these hot mannequins

NathalieWillebrand @ Instagram