March 29, 2011

TREASURE BEACH

Jamaica

jamaica

RESAN tog fart med en bildfärd genom Bob Marleys hemstad. Ett Downtown Kingston som smycks av färgstarka byggnader, påtaglig fattigdom, övergivnina barracker och ekande skott. Vi tar oss vidare in i landet. Kyrkor ploppar upp en efter en ungefärg lika ofta som varje kokosnöt stånd. Vi provar Jerk kyrkling och en del spännande drycker. Säger bara cashewnötsjuice för… Efter tre timmars färd når vi äntligen målet, Treasure Island, där två stora piratskepp en gång sjönk fulld med guld och juveler – kan det blir mer spännande än så?? Jag tror inte det. Och det är här alldeles intill Treasure Beach jag tillbringat en magisk helg med min vän Meggie.

jamaica

jamaicajamaicajamaicajamaica

jamaicajamaica

Meggie

jamaicajamaicaIMG_2452

me

jamaicajamaica

Hipstamatic.

Translation: After checking out from Kingston airport and into a car there were lots to come. After a three hours drive through Bob Marley’s home quarters, poverty, coconuts, Jerk chicken, we finally reach the legandary Tresasure Island. Whether pirates use to ravage here or if there’s actually two ships full of gold and jewelry back then sank right in front of me at Treasure Beach,  just makes it so much more mysterious. However I just spent the best weekend ever with Meggie at this place. More to come. Enjoy.

NathalieWillebrand @ Instagram