November 8, 2010

INTERVJU OUTFIT

Q&A

pics: Jak & Jil

SUBJECT: Hjälp! Outfit till intervju i New York

Hej Nathalie,

Jag heter Malin Nilsson och bor i Stockholm. Om några veckor ska jag till New York på intervjuer hos några modetidningar. Bland annat Details Magazine och Paper Magazine. Jag är lite lost när det gäller vad jag ska ha för outfit till dessa tillfällen. Skulle verkligen uppskatta dina tips!

Jag vill vara formell men ändå visa lite personlighet. En outfit jag hade tänkt var svarta stuprör, grått bomullslinne, svart kavaj, svarta stövletter och köra på lite coolare smycken. Mitt andra alternativ är ganska likt, förutom att jag kör på klänning istället för jeans och topp. Vad tror du? Jag vill göra ett så professionellt intryck som möjligt men ändå visa min min personlighet och stil (som är ganska rockchic). Vet du om det finns några oskrivna regler när det gäller kläder på jobbintervjuer på modemagasin?

Är tacksam för all hjälp!

Hälsningar Malin

Great! Du jag aterkommer ikvall! Grymt kul xo Nath

Förstår att du säkert är superupptagen men hoppas du har några tips för mig. På en intervjuer på modetidningar, tror du att det finns en oskriven regel att det är kostymbyxor/kavaj som gäller? Eller kan det vara lite mer casual? Vill verkligen göra ett sånt bra/personligt/snyggt intryck på intervjun som möjligt men är helt lost när det gäller klädseln! :/

Kram Malin

Skicka bilder dina outfits for respetive mag till mig. Dress to impress! Ha ett par grymma skor, nath

Kor pa forstnamnda kommer vara host har, monokromt chic. Se till att ha en speciell detalj, ring, smycke, sko eller rosett i haret t ex dessa.

Whatever is you! xoxo


Translation: Malin is asking me what to wear for her job interview at Paper and Details Magazine. Read it in English here.

NathalieWillebrand @ Instagram