October 25, 2010

UPPER WEST GUIDE

New York Guide

THEORY

Hitta jobbklädder eller enkelt chica kläder på Theory. Allt värt ett stopp!

GREEN FLEA

Flea market runt hörnet. Kan det bli bättre, Columbus Ave och 77 Street. En äldre dam som bara säljer vintageringar är min favorit. Plus möbelstånden. Ett måste och du behöver inte ta dig ut till Brooklyn.

GINA LA FORNARINA

Lätt sötaste stället på Upper West hittar ni på Amsterdam Avenue och 73rd Street! Söndagsbruncha med tjejerna i dockliknande atmosfär. Ta en bellini och omeletten, varför inte pizzan. Mmm..

BETSEY JOHNSON

Mer Columbus Ave som är shoppinggatan här uppe och salnast är Betsey med sina Marilyn-klänningar.

DASHING DIVA

Lite dyrare än alla andra, men SÅ värt det. Resultatet blir perfekt och håller forever. Finns runt om Manhattan och två stycken på Columbus Ave Bästa är torsdagar och fredagar då det bjuds på Cosmopolitans.

ALICE’S TEA CUP

Te? Sagoland och en dags för ett fika. Hoppa in hos Alice i underlandet. Här på Columbus Ave och 73rd Street hänger jag burriga höstdagar. Mmmm…

NEWSSTAND

Älskar dem. Finns överallt och räddaren i nöden sena kvällar. Här vid Columbus Circle.

KIEHL’S

Hittas även här uppe. Galet glad för det. Bästa vän för vintern på Columbus Ave.

JOE

Kaffe kaffe kaffe. Ett av stans bättre kaffeställen på Columbus Ave och 86th Street. Finns lite utspritt på Manhattan och nu mer på Upper West, thank God!

WINK

Gossip Girls stylister springer jämt hit för att låna headbands till inspelningarna. Finns en downtown också, men nu när jag hittade den på Columbus Ave blev jag galet glad. Bra mix av klänningar, smycket och hårband. Liten och rätt tjejig. Jag rekommenderar!

REISS

Ett favoritmärke och egentligen bara glad att det bor en butik här uppe. Blev sjukt besviken när de stängde igen på Norrmalmstorg, men inte New York.

INTERMIX

Letar efter de senaste trenderna? Då är Intermix ett måste. Dräggla över alla bästa plock från senaste designers. Edgiga val och jag vill ALLTID shoppa något här. Om inte plånboken säger ja, inspireras! Givetvis även denna på Columbus Ave.

MUFFINS CAFE

Ta en pause mellan shoppingen och droppa in för en liten kaffe och muffin. Mummma!!

MAGNOLIA BAKERY

Alternativt klassikerna Magnolia. Större än den på Bleecker Street och betydligt mycket hemtrevligare. Frukost här eller sena eftermiddagsfikan gör vem som helst glad.

JUICE GENERATION

juice generation.

Frulle? Nyttigast i stan? Här med en Protein Buzz gjort på soyamjölk och bär. Så bananas gott! Columbus Ave and 72nd Street. DO it!

RIPOSO 72

Stans bäst pizza! Delat med L’asso. Gosh gå hit beställ rötjut och parmaskinka på pizzan. Delikat! Perfekt litet kryp in mitt i veckan. Love it!

BARNES & NOBLE

Vill du sätta dig i ett hörn med kaffe eller bara drömma dig bort i fantastiska inredningsböcker är Barnes & Nobles rätta stället. Framför allt den på Upper West Side. Galet stor med fem våningar och tyst.


Translation: Here’s my Upper West Side Guide, read it in English.

NathalieWillebrand @ Instagram