February 18, 2010

MICHAEL KORS

NYFW

MICHAEL KORS

PÄLS, PÄLS, PÄLS! Först och främst tack till CHANTAL,som ordnade min plast. Sedan för att jag fått användning av min microlins. Nu börjar det bli övergött med pälsar på catwalken, men okej hösten skriker djur vare sig det är äkta eller inte. Jag som trodde det kanske var över efter alla lepoard- samt zebramönstrade saker. Men icke! Förutom päls bjöd MICHAEL KORS på en varm kollektion i form av färger som beige, camel, grått, svart och vitt. Vidare kommer material som angora in i bilden, accessoarerna mössa, hängande kragar och tupperade tofsar. Vackrast av allt var de långa kjolarna med släp. Det sägs ju att kjolars längder följer de ekonomiska cyklarna. Kort = lågkonjunktur och lång = högkonjunktur. HOPPAS! 

MICHAEL KORSMICHAEL KORSMICHAEL KORS

SLÅ UPP FÖRSTA ELLE/VOGUE – HAN ÄR KILLEN PÅ REKLAMENMICHAEL KORSMICHAEL KORS
HÅL I ARMVECK SES ÖVERALLT
MICHAEL KORS
HOT!
MICHAEL KORS
MICHAEL KORS
GRACE CODDINGTON
GRACE CODDINGTONG PRATAR MED MAGGIE RIZER

Translation: MICHAEL KORS pulled off a  really strong collection. Fur, camel, beige, cuts and a little hello to GRACE CODDINGTON.

NathalieWillebrand @ Instagram